Sierpień 11 2016 0Comment

Stół do pakowania kwaszonek w woreczki

Zastosowanie:

Stół przeznaczony jest do pakowania produktów kwaszonych takich jak ogórki i kapusta w woreczki. Stół wykonywany jest na zamówienie według indywidualnych potrzeb klienta.

Charakterystyka techniczna:

Stół skonstruowany jest z trzech podstawowych elementów:

  • Blatu o wymiarach dł/szer 1800mm/800mm z rynna ociekową do odprowadzania nadmiaru kwasu,

  • Lejków przez, które następuje pakowanie kwaszonek w woreczki. Lejki posiadają regulację wysokości. Na wyposażeniu stołu znajdują się dwa lejki pod woreczki półkilogramowe oraz dwa lejki pod woreczki kilogramowe.

  • Podstumentu wykonanego z profila zamkniętego, który usztywnia całość konstrukcji.

Stół posiada regulację wysokości w zakresie 700-1000 mm.

Całość konstrukcji wykonana jest ze stali kwasoodpornej w gatunku 0H18N9.

Galeria zdjęć